BouwBeurs 2023 – Dag 1

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][column_text]

Dag 1 van BouwBeurs 2023 zit erop! We blikken terug op een succesvolle eerste dag met de opening door Minister Hugo de Jonge en uitreiking van de eerste BouwBeurs Awards! Alle exposanten en partners staan vandaag weer klaar om bezoekers te inspireren en bij te praten over de nieuwste innovaties.

BouwBeurs 2023 – Samen bouwen aan de toekomst

BouwBeurs 2023 staat in het teken van digitalisering, industrialisering en circulariteit. Belangrijke onderwerpen die de bouw raken en het toekomstbeeld van de sector schetsen. Op de beursvloer vind je honderden bedrijven en organisaties die hun nieuwe gereedschappen, slimme technieken en moderne materialen presenteren.
Gisteren trapten we de eerste dag af met een mooie opening door Minister Hugo de Jonge. Duizenden bezoekers brachten al een bezoek aan BouwBeurs 2023. Benieuwd hoe deze eerste dag eruit zag? Bekijk dan hieronder de video!

[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][youtube_video code=”bkWQW2aMTik”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][button button=”url:https%3A%2F%2Fevents.jaarbeurs.nl%2FBouwBeurs2023%2Fregister%3Fcode%3Dbouwbeurs2023|title:Nu%20gratis%20registreren!|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen