Pearlpaint Group op BouwBeurs 2025: Innovatie en Kwaliteit

Pearlpaint Group op BouwBeurs 2025: Innovatie en Kwaliteit
frank
09 juli 2024
2 min

Tijdens BouwBeurs 2025 presenteert Pearlpaint Group een uitgebreid assortiment producten voor elk bouwproject. Van voorbehandelen, reinigen, reparatie/renovatie, aflakken tot onderhoud, Pearlpaint biedt voor elke fase een passende oplossing. Bezoekers kunnen tijdens de beurs ontdekken hoe deze producten hun werk efficiënter en duurzamer maken.

“Professionals willen met kwaliteitsproducten werken. Wij hebben voor elk deel van een bouwproject het juiste product,” zegt Esther Roelfsema, Verkoopdirecteur Bouw en Retail van Pearlpaint Group. “Onze merken zoals Nelf, Bleko, Zusex, Avis Professional, Bolivia Professional en Rolith staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.”

Bezoekers van de BouwBeurs kunnen kennismaken met deze en meer merken en de voordelen van een totaaloplossing ervaren. “Inkopers willen naar minder leveranciers, zodat ze hun werk sneller en efficiënter kunnen doen. Wat Pearlpaint onderscheidt, is dat klanten bij ons terecht kunnen voor een compleet assortiment via één aanspreekpunt. Dit zorgt voor efficiëntere samenwerking en meer advies op maat,” aldus Roelfsema.

Ook in de verf- en bouwbranche is de roep om milieuvriendelijke producten groot. De recente overname van NelfKoopmans speelt een belangrijke rol in de apsiraties van Pearlpaint Group op het gebied van duurzaamheid. “NelfKoopmans produceert klimaatneutraal en heeft een rijke historie,” legt Roelfsema uit. “De synergie tussen onze bedrijven versterkt ons aanbod en focust op duurzaamheid.”

Bezoekers kunnen rekenen op live demonstraties en informatieve sessies. “Onze deelname aan de BouwBeurs is een kans om onze producten te tonen, feedback te krijgen en relaties op te bouwen,” besluit Roelfsema.

Voor meer informatie, bezoek de stand van Pearlpaint Group op de BouwBeurs 2025 (Hal 8, stand D033) of kijk op www.pearlpaintgroup.com.

frank

Gerelateerde artikelen