Joris Ide presenteert innovatieve oplossingen op BouwBeurs 2025

Joris Ide toont innovaties tijdens BouwBeurs 2025

Deel

Gekopieerd

Joris Ide, een toonaangevende Europese producent van dak- en gevelsystemen, neemt deel aan de Bouwbeurs 2025. Joris Ide toont daar zijn uitgebreide assortiment en innovatieve oplossingen. Met 19 productielocaties, waaronder een vestiging in Stadskanaal, blijft Joris Ide een belangrijke speler in de staalindustrie.

“De beurs biedt ons de perfecte gelegenheid om ons breed assortiment aan producten en de innovatieve architecturale oplossingen te presenteren,” zegt de Sales Account Manager van Joris Ide Nederland. “Bezoekers kunnen verwachten onze nieuwste technologieën en de veelzijdigheid van onze producten te ontdekken.”

Z-structuur en Z-gordingen
Een van de hoogtepunten die Joris Ide op de beurs zal presenteren, is de Z-structuur en het assortiment aan Z-gordingen. De koudgewalste verzinkte profielen bieden een sterke ondersteuning voor een breed scala aan bekledings- en daktoepassingen. “Onze Z-gordingen laten zien hoe Joris Ide de toekomst van de bouwsector vormgeeft.”

Bezoekers ontdekken bij de stand van Joris Ide de nieuwste ontwikkelingen. Maar ook ervaren bezoekers hoe het bedrijf bijdraagt aan een duurzame toekomst in de bouwsector. Joris Ide nodigt iedereen uit om kennis te maken met hun oplossingen en te ervaren hoe zij bijdragen aan de bouw van de toekomst.

Met deze deelname onderstreept Joris Ide zijn positie als marktleider en voortdurende inzet voor innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid. “Wij kijken ernaar uit om onze visie en producten met de bezoekers van de Bouwbeurs te delen en samen de toekomst van de bouwsector te ontdekken.”

Je vindt Joris Ide in Hal 11, Stand C010

Gerelateerde artikelen