NatureGreen en Optigrün bundelen krachten op Bouwbeurs 2025

NatureGreen-groendaken-op-Bouwbeurs

Deel

Gekopieerd

NatureGreen, totaalleverancier van groene daken, en Optigrün, toonaangevend expert in groendaksystemen, nemen gezamenlijk deel aan Bouwbeurs 2025. Deze samenwerking biedt innovatieve groendakoplossingen voor platte en hellende daken in de bouwsector. Speciale aandacht gaat naar het Carbon Groendak, ontwikkeld door NatureGreen en Carbon Neutral Initiative (CNI).

“We zijn verheugd om samen met Optigrün deel te nemen aan Bouwbeurs 2025,” zegt Anouk Mouw van NatureGreen. “Samen kunnen we goede oplossingen bieden aan bouwend Nederland. Daar heeft men steeds meer te maken met grote uitdagingen op het gebied van water vasthouden, klimaatadaptief bouwen en het vergroenen van steden.” Optigrün ziet de samenwerking als een kans om de voordelen van groene daken verder te promoten. “De samenwerking met NatureGreen stelt ons in staat om de nieuwste technologieën aan een breder publiek te presenteren,” zegt Henk Vlijm van Optigrün.

Een voorbeeld van een innovatieve groendak oplossing is het Carbon Groendak. “Naast de voordelen van een traditioneel groendak, verwijdert 100m2  Carbon Groendak maar liefst 1 ton co2 permanent uit de lucht, dankzij de toevoeging van mineralen”, aldus Mouw.

Bezoekers kunnen bij de stand van NatureGreen en Optigrün rekenen op presentaties van het Carbon Groendak en andere groendakoplossingen. “We willen laten zien hoe eenvoudig en effectief het kan zijn om duurzame bouwoplossingen te integreren,” zegt Vlijm. “Onze experts staan klaar om vragen te beantwoorden en te laten zien hoe onze producten een verschil kunnen maken.”

NatureGreen en Optigrün nodigen alle beursbezoekers uit om hun stand te bezoeken en te ontdekken hoe hun innovatieve producten bijdragen aan groenere en koelere steden.

Je vindt NatureGreen en Optigrün in hal 11, stand B0446

Gerelateerde artikelen