Testimonials

Wat zeggen exposanten over BouwBeurs?

Exposanten over hun deelname aan BouwBeurs

Tijdens BouwBeurs 2023 hebben wij een aantal exposanten gesproken over hun deelname in 2023 en hun visie op deelname in de toekomst.

Vier exposanten over hun deelname

Waarom vinden Nefit Bosch, Duco Ventilation & Sun Control, Bruynzeel Keukens en AFAS Software deelname aan de BouwBeurs belangrijk.

Een rondgang langs vier exposanten

BENGglas over BouwBeurs 2023

BENGglas deed in 2023 voor de eerste maal mee aan de BouwBeurs en werd onmiddellijk genomineerd voor een van de BouwBeurs awards. Alia Aria spreekt met directeur Youri Creutzberg over de keuze voor BouwBeurs en of hij in 2025 er weer bij zal zijn.

Makita over deelname aan BouwBeurs 2023

Makita is een van de exposanten die na een aantal jaar afwezigheid weer terug is als exposant. Belangrijk want zij hebben goed nieuws voor de sector. De introductie van een nieuw platform accugereedschap XGT 40 volt. “Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten ongelooflijk belangrijk. Hier voel je dat je zo veel fans hebt die jouw merk een warm hart toedragen. Dat is heel stimulerend.”

Terug van weggeweest: Sikkens

Sikkens is na 10 jaar weer terug op de BouwBeurs en introduceerde een nieuw concept: houtbesparend houtrotherstel. Omdat het concept alleen die delen van kozijnen vervangt waar houtrot aanwezig is, levert het een wezenlijke bijdrage aan circulariteits- en duurzaamheiddoelstellingen.

Suncooler en hun deelname aan BouwBeurs 2023

Suncooler staat als start-up op de BouwBeurs en biedt hun range aan duurzame zonwering voor lichtkoepels aan. “Wij vinden het belangrijk om deel te nemen aan de BouwBeurs omdat er een enorm netwerk van mensen rondloopt die wij nog niet zo goed kennen. Daar willen wij meer van weten.”

Laatste nieuws van de hub