Jaarbeurs, Utrecht | 3 t/m 7 februari 2025

Samen bouwen aan de toekomst

It’s a wrap!
BouwBeurs 2023 zit erop en we hebben een fantastische week achter de rug. Veel mooie innovaties, goede gesprekken en nieuwe initiatieven zoals de BouwBeurs Awards en de Ladies Lunch. Van 3 – 7 februari 2025 is er weer een nieuwe editie. Dank je wel dat je er was en blijf ons volgen. Tot in 2025 bij Koninklijke Jaarbeurs!

BouwBeurs 2025

BouwBeurs 2025 bied jou ruime mogelijkheden om deel te nemen. Van standaard standbouw tot luxe eigen bouw.

Krijg jij meer aandacht via de awareness- en leadgeneratie pakketten, of kies jij voor andere promotiemogelijkheden? Alles is mogelijk!

Via onderstaande knop kan je contact met ons opnemen en alvast de BouwBeurs 2025 leaflet downloaden.

Neem contact op

Wat zeggen exposanten over BouwBeurs?

Vier exposanten over hun deelname aan BouwBeurs 2023

Waarom vinden Nefit Bosch, Duco Ventilation & Suncontrol, Bruynzeel Keukens en AFAS Software hun deelname aan BouwBeurs 2023 belangrijk?

BENGglas en hun deelname aan BouwBeurs 2023

BENGglas deed voor de eerste maal mee aan de BouwBeurs en werd onmiddellijk genomineerd voor een van de BouwBeurs awards. Alia Aria spreekt met directeur Youri Creutzberg over de keuze voor BouwBeurs en of hij in 2025 er weer bij zal zijn.


Makita en hun deelname aan BouwBeurs 2023

Makita is een van de bedrijven die na een aantal jaar afwezigheid weer terug is als exposant. Belangrijk want zij hebben goed nieuws voor de sector. De introductie van een nieuw platform accugereedschap XGT 40 volt. “Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten ongelooflijk belangrijk. Hier voel je dat je zo veel fans hebt die jouw merk een warm hart toedragen. Dat is heel stimulerend.”

Sikkens en hun deelname aan BouwBeurs 2023

Sikkens is na 10 jaar weer terug op de BouwBeurs en introduceerde een nieuw concept: houtbesparend houtrotherstel. Omdat het concept alleen die delen van kozijnen vervangt waar houtrot aanwezig is, levert het een wezenlijke bijdrage aan circulariteits- en duurzaamheiddoelstellingen.


Suncooler en hun deelname aan BouwBeurs 2023

Suncooler staat als start-up op de BouwBeurs en biedt hun range aan duurzame zonwering voor lichtkoepels aan. “Wij vinden het belangrijk om deel te nemen aan de BouwBeurs omdat er een enorm netwerk van mensen rondloopt die wij nog niet zo goed kennen. Daar willen wij meer van weten.”

Wij staan voor je klaar!

Een goede beursdeelname valt of staat met het formuleren van heldere doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid?

Wij denken graag mee hoe de bedrijfsdoelstellingen optimaal gerealiseerd kunnen worden.

Neem contact op

Harold Mol
Senior accountmanager
E: harold.mol@jaarbeurs.nl
T: +31 6 1109 3605Micha Horzelenberg
Accountmanager
E: micha.horzelenberg@jaarbeurs.nl
T: +31 6 2163 6893Ynge Postmus
Accountmanager
E: ynge.postmus@jaarbeurs.nl
T: +31 6 2185 0483Swen de Bree
Accountmanager
E: swen.de.bree@jaarbeurs.nl
T: +31 6 2727 9815