Dagelijks de laatste informatie

Bouw en Installatie Hub

Jouw bron voor informatie over de bouw- en installatiebranche!

Door het samenvoegen van de online platforms InstallatieProfs en BouwBeurs tot Bouw en Installatie Hub is een zeer informatief platform voor de totale bouwkolom ontstaan. De hub beschikt over een grote kwalitatieve- en kwantitatieve database met tienduizenden profielen van professionals in bouw en installatie.

 

Voorsprong nemen via het bereik van de hub

Website

De website van Bouw en Installatie Hub biedt iedere dag de laatste berichten en inzichten over de bouw- en installatiesector. De website wordt iedere maand bezocht door 50.000 unieke bezoekers die gezamenlijk 70.000 pagina’s bezoeken.

Nieuwsbrieven

Bouw en Installatie Hub verstuurt wekelijks nieuwsbrieven getarget op de bouw-, installatie W- en installatie E sectoren. Daarmee bereikt de hub zo’n 65.000 specialisten. De gemiddelde open rate van de nieuwsbrieven is maar liefst 36%

Specials

Bouw en Installatie Hub brengt regelmatig themanieuwsbrieven die extra aandacht besteden aan wat er precies speelt in de markt. Samen met een brede productendatabase en partner mailings helpt de hub je jouw positie als thought leader in de markt te claimen.

Nieuws van de hub

Download de Bouw en Installatie hub mediakit

De advertentie mogelijkheden van de hub zijn innovatief en zeer uitgebreid. Wil je beslissers in bouw en installatie bereiken? Denk aan aannemers, installateurs, ontwikkelaars, toeleveranciers etc. Bouw en Installatie Hub helpt met al je thoughtleader, awareness, leads en face-to-face doelstellingen.

Download direct de mediakit door het formulier hieronder in te vullen.