[vc_row][vc_column][heading_with_background title=”Online event”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][text_with_two_images_with_background image_1=”13312″ image_2=”13313″ button=”url:%2F|||”]

Save the date

Tijdens BouwBeurs 2021 brengen wij exposanten en bezoekers nóg directer met elkaar in contact.

Via een aantal intelligente online oplossingen matchen wij jouw interesses aan wat exposanten te bieden hebben en krijg je direct de mogelijkheid om een afspraak voor een gesprek te maken.[/text_with_two_images_with_background][column_text]Als je je hebt geregistreerd kunnen exposanten ook jou vinden en je uitnodigen voor een ontmoeting. Goede kans dat zo’n afspraak jou verder helpt bij het vinden van de oplossingen die je zoekt.

Tijdens de beurs word je via de app op de hoogte gehouden en op tijd naar jouw afspraak gebracht. Zo maak je jouw bezoek nog efficiënter en doelgerichter.

Lukt het niet om direct een afspraak te komen, dan blijft je ook na de beurs in contact en regel je jouw afspraak gewoon later.

Deze handige tools zijn nu in ontwikkeling. Houd deze website en onze socials in de gaten voor de laatste updates.

Registratie seminars

Veel van de programma-onderdelen tijdens de beurs worden op video vastgelegd en via diverse kanalen aangeboden. Zo hoef je echt niets te missen.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][category_overview category_slug=”throwback-thursday” posts_per_page=”12″ horizontal_scroll=”horizontal-scroll” title=”Throwback Thursday”][/vc_column][/vc_row]