Dit is de meest matige bouwkeet van Nederland Copyright: Building Heroes

Seebregts Timmerwerken uit Hengelo is de winnaar van de ‘Meest matige bouwkeet van Nederland’-verkiezing. Hoewel het geen compliment is voor zo’n keet, hangt er wel een goede prijs aan vast: Seebregts krijgt er een volledig opgeknapte superdeluxe schaftkeet voor terug. Da’s pas echt winnen.

Playstation en pantoffels

Seebregts bouwkeet heeft meer dan de helft van de 4004 stemmen gekregen, en als prijs is de keet volledig verbouwd door Building Heroes. “Onze missie is om de bouwketen te verbeteren. Dat hebben we nu vrij letterlijk gedaan door een gepimpte bouwkeet weg te geven. Nu kunnen bouwprofessionals pauzes doorbrengen in de luxe die ze verdienen. Denk aan een keet met gigantische TV, een Playstation, een luxe bar om na een lange werkdag aan te hangen, badjassen, sloffen, een kalmerend voetenbadje, een spiksplinternieuw koffiezetapparaat én een popcornmachine.”

Helden in de bouw verdienen beter

“De helden in de bouw staan letterlijk aan de basis van onze samenleving. Ze bouwen huizen, straten en werkplekken. Ze motiveren dag in dag uit constructieteams om de mooiste creaties te maken. Ze ontwerpen de gebouwen van de toekomst. Hoe belangrijk dat werk voor Nederland is, zo matig is een keet nog vaak. Dat probleem agenderen we en helpen we oplossen”, vertelt Willem Molengraaf, een van de oprichters van Building Heroes.

Hoe belangrijk Molengraaf het vindt om bouwketen van luxe te voorzien, maakt hij zich wel een beetje zorgen. “Het risico bestaat natuurlijk dat je nooit meer naar huis wil.”

Ook interessant