Introductie Seguratainer Slam Locks voor opslagcontainers

BouwterreinPro is een nieuwe naam op de markt voor toelevering van oplossingen voor het inrichten van bouwterreinen. Wij streven ernaar om de bouw-, wegenbouw-, GWW-, infratechniek- en bestratingssector te voorzien van oplossingen om veiliger, efficiënter en kostenbesparender te werken op bouwterreinen.

BouwterreinPro start met de Benelux introductie van de Seguratainer Slam Locks in combinatie met cilinders op basis van NFC-technologie (en systeem waarbij twee apparaten met elkaar communiceren als ze zich op korte afstand (minder dan 20 mm) van elkaar bevinden.

Seguratainer Slam Locks i.c.m. onzichtbare NFC-technologie cilindersloten maken van een zee/opslagcontainer een onneembare vesting.

Het is een bekend gegeven dat jaarlijks voor miljoenen Euro’s verloren gaan door diefstal van (bouw) materieel. Opslag van deze kostbare goederen in zee- en opslagcontainers is een goede eerste stap om dit materieel tegen diefstal te bevestigen. Maar het slot, om de containerdeuren mee af te sluiten, is vaak de zwakste schakel in het geheel. Budget sloten zijn een makkelijke prooi voor dieven die ze met een beetje geweld al kunnen open krijgen. Kostbare sloten hebben weer andere nadelen zoals het veilig beheren van de sleutels.

Wat is er anders aan Seguratainer Slam Locks i.c.m. NFC-technologie cilindersloten?
  • Het belangrijkste probleem Sleutels worden niet goed bewaard, vervalst of doorgegeven aan huidige en voormalige werknemers.
  • Geen hoge beveiliging Huidige sloten bieden weinig of geen weerstand tegen aanvallen van buitenaf.
  • Geen informatie Bedrijven weten niet wie waar en wanneer toegang heeft gehad tot hun opslagcontainers.
  • Tijd en kosten Diefstal, verzekeringsclaims en hoge verzekeringskosten hebben een enorm negatief effect op de operationele kosten.

De Seguratainer Slam Locks worden aan de binnenzijde van de containerdeuren, blind, bevestigd en vergrendelen automatisch en mechanisch de containerdeuren als deze gesloten worden. 

Dankzij onzichtbare cilindersloten met NFC-technologie kunnen Seguratainer-sloten daarna alleen, zonder sleutel, worden geopend door de persoon die hiervoor genomineerd is met behulp van diens telefoon. Geen sleutels om door te geven, te stelen of te vervalsen. Geen bijkomende kosten van sleutelbeheer en vervanging. En alle acties worden 24/7 geregistreerd in een audit trail record

De Seguratainer oplossing bestaat uit het Slam Lock mechanisme met NFC-technologie cilinderslot, een mobile app en een online management platform.

Ook interessant