Infrarood bedieningsplaat steeds gebruikelijker Foto: persbericht TECE

Een drukknop voor het doorspoelen van een urinoir wordt nog veelvuldig gebruikt, maar ook de infraroodvariant komt steeds vaker voor. De TECEfilo is hiervan een voorbeeld. Dit product is individueel toepasbaar en door het design en materialen ook visueel goed te combineren met de wc-bedieningsplaten die het bedrijf al eerder op de markt bracht.

De spoeling gebeurt door middel van een geïntegreerde infrarood sensor. Om water te besparen en het product efficiënt te gebruiken, is de elektronica voorzien van meerdere functies. “Met behulp van een magneetsleutel kunt u onder andere de spoeltijd, de voorspoeling, de hygiënespoeling of een pauzefunctie programmeren”, legt TECE uit. Daarbij wordt elke uitvoering geleverd voor 230 Volt of een batterij van 7,2 Volt DC.

Vlak en strak

Volgens TECE onderscheidt de IR-spoelactivering TECEfilo zich door de vlakke en strakke vormgeving van 100 x 150 millimeter. Daardoor is de opbouwhoogte is gering. Voor het front kan de klant kiezen voor kunststof, in het wit of glanzend chroom, wit of zwart glas of geborsteld roestvast staal. De inbouwhoogte is bij het rvs front 4 millimeter, 5 millimeter bij die van kunststof en 7 bij de glazen fronten. "Voor een volledig geïntegreerde oplossing kunnen de glazen en kunststof modellen, met behulp van een optioneel leverbaar inbouwframe, volledig vlak in de wand worden ingebouwd.”

Ook interessant