Folio wastafel krijgt kleine variant

Het wastafeltype Folio, dat afgelopen jaar werd geïntroduceerd, krijgt er twee kleine broertjes bij. De wastafel van Alape is nu ook te verkrijgen in twee kleinere uitvoeringen die speciaal zijn ontworpen voor badkamers met een beperkte ruimte.

De Folio wordt door Alape omschreven als een wastafel met een elegant design waarbij het bijbehorende meubel wordt omsloten. Op die manier wordt bergruimte gecreëerd voor badkameraccessoires. Alape: “Folio is het resultaat van nauwkeurig vakmanschap met een exacte geometrie, minimale radiussen en platte vlakken: geglazuurd staal van slechts 3 mm dik vouwt zich exact om de wastafel en ommantelt deze als een flinterdun blad.” Deze wastafel is nu ook in een kleiner formaat.

Klein maar fijn

Het compacte formaat van de wastafel zorgt voor enkele voordelen ten opzichte van de grote varianten. “Dankzij het gebruik van een deur in plaats van een lade en een ruimtebesparende sifon, kan de bergruimte optimaal worden benut.” Daarbij wordt gebruik gemaakt van een push-to-open mechanisme zodat er geen handvat nodig is.

Verkrijgbaar

Folio is verkrijgbaar als rechthoekig wastafelmeubel, met of zonder kraangat, in de afmetingen 381 x 363 mm en een hoogte van 361 mm.

Ook interessant