Nieuwe troffels met een lederen handgreep Bron: Verhoeven Tools & Safety

Als vakman werk je het liefst met kwalitatief gereedschap. Robuust materiaal dat tegen een stootje kan en bovendien ergonomisch en comfortabel is. Voor de stukadoors, de metselaars en de voegers is er nu het nieuwe assortiment Super Prof Pure. Troffels met roestvrijstalen blad en lederen handgreep.

De Super Prof Pure troffels van Verhoeven Tools & Safety verhogen het werkcomfort en de productiviteit van de stukadoor. De troffels hebben een gepuntlaste verbinding en zijn voorzien van een roestvrij stalen blad (rvs).

Verhoeven Tools & Safety is al  40 jaar fabrikant en importeur van handgereedschap voor de professionele vakman. Het merk Super Prof bestaat uit vele bouwgerelateerde producten, zoals pleisterspanen, kunststofspanen, spackmessen, troffels, sponsen, borden, gipsschaven, breedspachtelmessen, vloertrekkers en vele andere handgereepschappen.

De Pure lijn van Super Prof bestaat uit een volledige range aan spack- en gipsmessen, pleister- en lijmspanen en troffels. De Pure producten beschikken over een economisch lederen handgreep met vingerbescherming, die een goede grip heeft en vocht zeer goed opneemt. 

Ook interessant