Nieuwe stofzuiger CLEANTEC CT 15 van Festool

Een prachtig Sinterklaascadeau. Echter pas vanaf januari 2020 in de winkels. Festool lanceert dan een nieuwe bouwstofzuiger. Met een grote afzuigcapaciteit, duurzaam en robuust en met een compacte bouwvorm is de CT 15 volgens de fabrikant “ideaal voor het schoonmaken van de werkplaats, bouwplaats of voor het reinigen van voertuigen.”

"Naast stofvrij werken wordt ook een netjes gereinigde locatie/bouwplaats steeds belangrijker. Om die reden breiden wij vanaf januari 2020 ons stofzuigerassortiment uit met een nieuwe specialist voor schoonmaakwerkzaamheden", legt Festool productmanager Danny Huijzer uit. De CT 15 realiseert de hoge zuigcapaciteit door de regelbare krachtige turbine. Met een reservoirinhoud van 15 liter zuigt hij stof, vuil en zelfs water. Dankzij zijn bouwvorm kan de reservoirinhoud volledig benut worden. Op die manier kan men lang zonder onderbreking werken zonder dat de filterzak vervangen moet worden.

"Wij hebben bij de ontwikkeling van de nieuwe CT 15 ons ook gericht op duurzaamheid en robuustheid en hebben de stofzuiger met een robuust onderstel met stalen assen uitgerust", aldus Huijzer. Daarmee is de nieuwe CT 15 optimaal voor onderweg: met gering gewicht, compacte bouwvorm en met stabiele constructie. Als reinigingsaccessoires worden een spleet- en bekledingszuigmond meegeleverd die direct in de stofzuiger opgeborgen kunnen worden. Handig voor onderweg. Dankzij de vlakke opbergruimte zijn de arbeidsmaterialen en andere hulpmiddelen altijd binnen handbereik. De CT 15 heeft fouchbediening voor intuïtieve besturing van de stofzuiger, ook goed te bedienen met handschoenen. Het standaardfilter kan eenvoudig en gemakkelijk worden vervangen. 

Ook interessant