Nieuwe multifunctionele schroevendraaiers voor alle uitdagingen Bron: IRWIN

Met de nieuwste reeks multitools van IRWIN kunnen professionals elke uitdagende toepassing losdraaien, bevestigen of vastzetten. De producent van handgereedschap brengt deze maand vier geavanceerde schroevendraaiers op de markt, allen ontworpen voor maximaal gebruiksgemak, precisie en duurzaamheid.

Het Belgische bedrijf IRWIN produceert al meer dan 100 jaar handgereedschap van hoge kwaliteit waar professionele vakmensen op kunnen vertrouwen. De multitools van IRWIN zijn ontworpen voor uiteenlopende professionals, zoals bouwvakkers, constructeurs, lijstenmakers, loodgieters, elektriciens, timmerlieden, maar ook de betere doe-het-zelvers. IRWIN belooft zowel de vlotheid als de productiviteit van elke taak aanzienlijk te verbeteren. Annelies Willemse, productmanager van IRWIN Tools: "In een professionele omgeving moeten gebruikers erop kunnen vertrouwen dat hun bevestigingsgereedschap het beste kan leveren qua prestaties, controle en flexibiliteit, terwijl de materialen, oppervlakken, het gereedschap en de gebruikers zelf worden beschermd tegen het gevaar van wegslippen of beschadigingen.”

Elke schroevendraaier van de nieuwe reeks is gemaakt met een handgreep van acetaat en een comforthandgreep met drie zones of de door IRWIN gepatenteerde Torque-Zone™ (op de magnetische schroevendraaier). Ze leveren allemaal optimale prestaties in combinatie met comfort en vermindering van vermoeidheid, met name bij repetitieve toepassingen of toepassingen met een hoge weerstand. Willemse: “Elk multitoolassortiment is gemaakt van eersteklas materialen voor maximale sterkte en krachtoverbrenging en combineert een toonaangevende duurzaamheid met de beste innovatie in zijn klasse. Zo kunnen gebruikers hun werk veilig en doeltreffend uitvoeren."

Uitschuifbare 5-in-1-schroevendraaier

Deze nieuwe uitschuifbare 5-in-1-schroevendraaier is verstelbaar van 125 mm tot 280 mm en kan om de 25 mm goed worden vastgezet. Zo zijn de moeilijk bereikbare plaatsen toch binnen bereik en kunnen klussen snel en nauwkeurig worden uitgevoerd, zonder dat de gebruiker zich in bochten hoeft te wringen. Dankzij de geïntegreerde bithouder en het snelsluitmechanisme kunnen gebruikers profiteren van maar liefst zeven lengtes in één stuk gereedschap. De bijgeleverde bevestigingsbits beschikken over een precisie-uiteinde voor een superieure montage, waardoor er minder risico is op schade door strippen of wegslippen. Voor meer flexibiliteit maakt de uitschuifbare schroevendraaier met verschillende bits gebruik van standaardopzetbits of bits voor elektrisch gereedschap, waardoor vervanging eenvoudig en handig is.

6-in-1-moersleutel

De 6-in-1-moersleutel is ontworpen voor maximale functionaliteit en efficiëntie en combineert zes metrische maten voor het bevestigen van bouten en moeren, allemaal met één aanpasbaar stuk gereedschap. De 6-in-1-moersleutel is ontworpen met een opbergvak in de handgreep voor drie dubbele koppen, zodat zes van de meest gebruikte zeshoekformaten altijd in de buurt zijn.

5-in-1-schroevendraaier met geleidehuls

De 5-in-1-schroevendraaier met geleidehuls is voorzien van een metalen schuifhuls en een magnetische bithouder en is ontworpen om bevestigingsmiddelen volledig recht te houden, zodat schroeven niet kunnen wiebelen of wegglijden. Net als de andere modellen in deze reeks is dit gereedschap compatibel met opzetbits en bits voor elektrisch gereedschap voor eenvoudige vervanging. Bovendien zijn de bij het gereedschap meegeleverde bits voorzien van een optimaal gevormde kop, waardoor het bevestigingsmiddel perfect past en de kans op wegglijden of strippen kleiner is.

Magnetische 5-in-1-schroevendraaier

Dankzij de magnetische bithouder, die speciaal is gemaakt om opzetbits en bits voor elektrisch gereedschap stevig op hun plaats te houden, heeft de magnetische 5-in-1-schroevendraaier een nauwkeurige schroefuitlijning en kan deze moeiteloos vastschroeven in een groot aantal verschillende materialen. Dankzij het Torque-Zone handgreepontwerp met verschillende texturen van heeft deze flexibele schroevendraaier uitstekend gebruikscomfort, terwijl de meegeleverde bits maximale precisie en een goede grip garanderen.

Ook interessant