Nauwkeuriger zagen bij maximaal vermogen met nieuwe accu-oscillerende machine Bron: Festool

Festool breidt zijn accu-assortiment uit met de nieuwe accu-oscillerende machine VECTURO OSC 18. De StarlockMax-gereedschapsopname belooft een comfortabele, gereedschapsloze en snelle wisseling van het gereedschap.

De krachtige, koolborstelloze EC-TEC-motor en de grote oscillatiehoek van 2°/2° (links/rechts) zorgen voor een snelle voortgang van het werk. Festool heeft daarnaast systeemaccessoires ontwikkeld voor de VECTURO waarmee exact geleide invalzaagsneden en stofvrij zagen mogelijk is.

Slim snelspansysteem

Festool heeft zijn nieuwe accu-oscillerende machine met het gereedschapsopnamesysteem StarlockMax uitgerust. Met het slimme snelspansysteem kan gereedschap snel worden gewisseld. In slechts enkele seconden wordt het zaagblad vervangen. Het gepatenteerde gereedschapsopnamesysteem past op alle Starlock-accessoires van Starlock, StarlockPlus en StarlockMax.Comfortabel werken

Door het anti-vibratiesysteem zijn de behuizing en motor volledig ontkoppeld. Op die manier zorgen trillings- en geluiddemping voor comfortabel werken. De krachtige, koolborstelloze EC-TEC-motor met traploze toerentalinstelling maakt een grote oscillatiehoek van 2° naar links en 2° naar rechts mogelijk en zorgt zodoende voor een snelle voortgang van het werk. In combinatie met de krachtige en duurzame 18 Volt Li-Ion Compact-accu’s biedt de accu-oscillerende machine volledige bewegingsvrijheid zonder kabel - ook bij de zwaarste toepassingen.

Veelzijdige systeemaccessoires

Door de veelzijdige systeemaccessoires is de VECTURO een mooie allrounder en kan de gebruiker veilig, comfortabel en tegelijkertijd nauwkeurig werken. Dankzij de nieuwe afzuigadapter is stofvrij zagen en vrij zicht op het werkstuk mogelijk. Het haakse hulpstuk met geïntegreerde dieptestop en afzuigadapter maakt exact aanzetten op de markering, zonder verschuiven mogelijk. 


Ook interessant