Unieke daglichtbuizen verkrijgbaar in Nederland Foto: persbericht Deplosun

De producten van Deplosun komen naar Nederland. De unieke daglichtbuizen die door het bedrijf worden gemaakt, zullen door Techcomlight worden aangeboden in ons land.

De daglichtbuizen van Deplosun vangen daglicht op in een platte koepel en zorgen daarmee dat er meer natuurlijk licht in huizen en gebouwen komt. “Deplosun brengt daglicht in iedere gewenste binnenruimte” laat Techcomlight weten in een persbericht. Een unieke eigenschap van dit product is dat de buizen zelfs tot 400 kilo overloopbaar en tot 1000 kilo overrijdbaar zijn. Dit maakt de plekken waar het systeem kan worden geplaatst een stuk efficiënter. Een ander product van Deplosun, de Deplosun ECO, biedt uikomst wanneer er extra isolatiemaatregelen nodig zijn. “De ECO-variant gaat een stap verder met een U-waarde van 0,74 W/m²K, zelfs bij de grootste formaten.”

Duurzaamheid van belang                                

Duurzaamheid is voor Deplosun een belangrijk onderdeel van het werkproces. De daglichtbuis beschikt als enige systeem ter wereld over een Cradle to Crade (C2C)-certificaat. Dit certificaat laat zien dat er geen milieuschade wordt aangericht tijdens het productieproces waardoor de noviteit van het bedrijf uitermate duurzaam mag worden beschouwd. 

Ook interessant