Schade of schimmel? Even sprayen en snel weer doorschilderen Bron: Den Braven

Het assortiment Zwaluw Technische Sprays is uitgebreid met twee coatings. De Spack Spray repareert beschadigingen in stuc- en gipsondergronden. De Isoleer Spray zorgt ervoor dat kringen door schimmel, vocht en aanslag geïsoleerd worden en niet doordringen in een nieuwe toplaag.

Met Zwaluw® Spack Spray zijn beschadigingen van onder andere stuc- en gipsondergronden te repareren. De structuur die ontstaat lijkt op schuurwerk of spuitpleister. De spackspray is na 3-4 uur droog en overschilderbaar, is oplosmiddelvrij en zonder zware metalen. Door de afstand groter of kleiner te maken wordt de structuur van Zwaluw Spack Spray bepaald. Ook deze twee technische sprays zijn ontwikkeld door de eigen R&D-afdeling van Den Braven.

Eenvoudig overschilderen

Zwaluw Isoleer Spray is een helderwitte primer (RAL 9010) die snel droogt en grondig isoleert. De spray isoleert schimmel, vocht en aanslag. Dat voorkomt dat vocht en kringen doordringen in de opvolgende wand of gevel verflaag. Is de isolerende primer opgedroogd dan is hij eenvoudig over te schilderen.

Voor iedere klus een geschikte spray

De productlijn Zwaluw Technische Sprays bestaat uit 29 producten ingedeeld in vier categorieën: Cleaning, Maintenance, Care en Coating. Het zijn stuk voor stuk professionele producten met een bewezen en internationaal erkende kwaliteit voor de veeleisende professional. Reinigen, smeren, lijmen, afbijten of ontdooien: voor iedere klus is er een geschikte spray.

Geen druppels of uitlopers

Zwaluw Technische Sprays worden ontwikkeld door de eigen R&D-afdeling van Den Braven die continu werkt aan de optimale configuratie van ieder product. Hierdoor heeft de gebruiker altijd een resultaat zonder druppels of uitlopers. De sprays worden in eigen beheer geproduceerd door Den Braven Aerosols in Duitsland.

Ook interessant