Duurzaam, onderhoudarm en volledig recyclebaar Beeld: VinylPlus.nl

Dat is VinyPlus; een 100% gerecycled kunststof dat is afgewerkt met een hoogwaardige uv-bestendige buitenfolie. De folie geeft VinyPlus dezelfde vertrouwde uitstraling als hout en is tot 50 kleuren leverbaar. Een mooie, stijlvolle afwerking van een pand draagt bij aan het woon-, werk- en leefplezier. De structuurfoliën van VinyPlus zijn zowel in een nerf- als in een matestructuur verkrijgbaar en sluiten perfect aan op de structuurfolies die worden gebruikt voor kunststof kozijnen, deuren en borstweringen. Deze moderne gevelbekleding geeft woningen en bedrijfspanden een eigen karakter.

Duurzaam en 100% recyclebaar

VinyPlus gevelbekleding is voorzien van het CE-keurmerk, is vormvast, trekt niet krom onder invloed van vocht of warmte, en wordt niet aangetast door schimmels en bacteriën. De duurzame maar ook 100% recyclebare gevelbekleding en dakranden vergen weinig onderhoud. Schuren, schilderen of beitsen behoren tot het verleden.

VinyPlus is 100% recyclebaar

De gevelbekleding is leverbaar in drie verschillende modellen, naar keuze in een nerf- of matstructuur. Voor een authentieke uitstraling zijn de rabatdelen ideaal. Deze worden horizontaal verwerkt. VinyPlus rondkant panelen geven woningen een eigentijdse en moderne look, en kunnen zowel horizontaal, verticaal als diagonaal worden toegepast. Met toevoeging van het opdekdeel kan er een extra diepte op de gevel worden aangebracht.
VinyPlus producten zijn 100% recyclebaar en voldoen zo aan de richtlijnen van het Bouwbesluit 2018. Ook is het mogelijk VinyPlus in een hogere brandklasse te verkrijgen, waardoor het zeer geschikt is voor elk bouwproject dat moet voldoen aan de hoge normen van deze tijd.

Dakrandpaneel

VinyPlus wordt in de bouw al vele jaren succesvol toegepast, bijvoorbeeld voor de zijkanten van dakkapellen, op topgevels en als dakrand voor dakkapellen. Dankzij de standaardlengte van 6 meter kunnen de boeidelen snel en makkelijk door middel van een onzichtbare bevestiging worden gemonteerd. Dit levert een strak en afgewerkt resultaat op en voorkomt naden.

Ook interessant