De juiste schroef bespaart tijd en verhoogt gemak

Een schroef of toch een spijker gebruiken. Het is een veel gestelde vraag op de bouwplaats. Beide materialen hebben hun voordelen en nadelen. Bedrijf Dynaplus weet het wel. Zij bieden namelijk schroeven aan en zijn overtuigd van de kwaliteiten van hun product.

Het verschil wordt volgens Dynaplus geboekt op het gebied van de lichte manier van het indraaien van de schroeven en de geringe  indraaiweerstand. Daarbij zit er volgens Dynaplus verschil tussen de RVS schroeven ten opzichte van de AR-coating schroeven die door het bedrijf worden aangeboden. “Van speciale vlonderschroeven voor buiten tot aan MDF schroeven die je zonder voorboren in MDF en plaatmateriaal kunt verwerken, we hebben altijd een passende schroef voor elke klus.”

Volgens het Nederlandse bedrijf merkt de vakman direct het verschil tussen de verschillende schroeven. “Dynaplus is een A-merk schroeven ontwikkeld door Hoenderdaal Fasteners. De professionele kwaliteit schroeven zijn ontwikkeld voor optimaal schroefgemak”, legt het bedrijf uit.

Daarbij speelt snelheid, het gemak, maar ook zeker de veiligheid een grote rol bij het optimaal functioneren van de schroef in verschillende soorten bouwstoffen. “Topkwaliteit schroeven ontwikkelt in Nederland. Hierdoor kennen we toepassingen, de bouwstoffen en de behoeftes van de bouwprof in zowel de Nederlandse, Belgische als de Zweedse markt.” Het bedrijf beschikt over een  schroevenlab in Veenendaal waar zij continu bezig zijn met de ontwikkeling van nog betere schroeven.

Ook interessant