SABA Dinxperlo B.V.

SABA Dinxperlo B.V.

SABA AfdichtingsTechniek is een zelfstandig opererend projectadviesbureau binnen SABA waar productkennis en kennis op het gebied van applicatietechniek gebundeld worden.

Alles afgedicht met SABA AfdichtingsTechniek
Wij gaan graag een stapje verder in onze service. Een goed voorbeeld hiervan is SABA AfdichtingsTechniek. SABA AfdichtingsTechniek is een zelfstandig opererend projectadviesbureau binnen SABA waar productkennis en kennis op het gebied van applicatietechniek gebundeld worden. Voor u betekent dit dat u naast duurzame producten, ook voor een hoogwaardige afdichting bij ons terecht kunt. 

Advies
SABA AfdichtingsTechniek neemt u alle zorg rondom uw project uit handen. Het project start met een uitgebreid afdichtingsadvies en kostenoverzicht afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen. Dit advies geeft u in één oogopslag duidelijkheid over de geadviseerde SABA-producten en de bijbehorende product- en applicatiekosten. Dit betekent voor u zekerheid rondom de projectvoortgang én transparantie over de totale projectkosten.

Begeleiding
SABA AfdichtingsTechniek garandeert een professionele begeleiding van uw project. Dit houdt in dat u een vast aanspreekpunt heeft waarbij u terecht kunt voor vragen over o.a. inspectie, planning en onderhoud. SABA AfdichtingsTechniek werkt nauw samen met een landelijk partnernetwerk van ISO/VCA-gecertificeerde applicatiebedrijven. Deze applicatiebedrijven worden regelmatig getraind en voldoen aan strenge criteria op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Garantie
Het voordeel van werken met SABA AfdichtingsTechniek is dat de kwaliteit van het kitwerk in uw project gewaarborgd is. Dit wordt in een garantieverklaring vastgelegd. De projectbegeleiders van SABA AfdichtingsTechniek stellen hoge eisen aan de afdichtingsproducten en de applicatie daarvan. Doelstelling hierbij is om een duurzame afdichting voor de toekomst te garanderen en daarmee voor u de integrale kosten te verlagen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SABA AfdichtingsTechniek voor uw organisatie? Neem contact met ons op via onderstaande knop. 

 

 

Ga naar de website van SABA Dinxperlo B.V.