Finstral B.V.

Finstral B.V.

FINSTRAL ontwikkelt en produceert kunststof, kunststof-aluminium en aluminium kozijnsystemen en zijn optioneel aan de binnenzijde te voorzien van onze eigen ontwikkelde hout en ForRes profielen.

Voor gevelsystemen hebben wij ons eigen VISTA-systeem ontworpen en is ook te combineren met al deze materialen. Altijd alles uit één hand!  

Met 14 productielocaties in Europa, 1450 medewerkers en 50 jaar ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste kozijnfabrikanten in Europa.  Jaarlijks produceren wij ongeveer 800.000 kozijnen, zowel voor nieuwbouw als renovatie.  

FINSTRAL produceert alles zelf van grondstof tot eindproduct en uiteraard met de benodigde certificeringen (o.a. IFT, SKG, CEKAL, RAL, CE-markering). Van milieumanagement in de productie, naar eigen glasproductie met lasers en hardingsovens, tot aan luchtdichte IFT gecertificeerde montage, alles is gericht op milieubewuste en duurzame kwaliteitsproducten, onze profielen zijn dan ook 100% recyclebaar.  

Al onze producten worden geleverd volgens de  bouwproductenverordening (CPR Construction Products Regulation) met een CE markering en de bijbehorende prestatieverklaring (DoP Declaration of Performance). 

Ga naar de website van Finstral B.V.