Drowa Isolatie

Drowa Isolatie

Duurzaam woningbeheer door milieuvriendelijk isoleren met Drowa


Meest duurzame oplossing met Drowa
Het aanbrengen van Drowa in de kruipruimte wordt door steeds meer huizenbezitters ontdekt als een efficiënte methode om het woningbezit duurzaam te verbeteren.

De relatief lage investering, de productie uit 100% gerecycled materiaal en het feit dat de chips bij sloop makkelijk weer uit de kruipruimte is te halen voor recycling, maakt Drowa zeer aantrekkelijk voor woningbezitters die verder denken dan alleen de kosten op korte termijn.

De toepassing van Drowa vraagt een relatief lage investering maar draagt aanzienlijk bij aan het verkrijgen van een hoger energielabel. Omdat met de hoogwaardige isolatiechips van Drowa de vochtproblemen in de kruipruimte effectief worden bestreden, wordt tevens aantasting van de constructie door vocht voorkomen.

Hierdoor nemen de onderhoudskosten substantieel af. Daarnaast verbetert het leefklimaat in woningen met een hoge luchtvochtigheid sterk nadat Drowa is aangebracht.

100% gerecyclede EPS chips van de hoogste kwaliteit
Drowa is als enige isolatiechip gemaakt van 100% gerecycled materiaal en is zelf ook weer volledig recyclebaar. Drowa heeft een gesloten celstructuur waardoor vocht en vuil geen invloed hebben op de werkzame eigenschappen van het materiaal.

Het product gaat levenslang mee en is eenvoudig weer te verwijderen. Drowa is TNO-getest op werking en isolatiewaarden en bezit de gecontroleerde kwaliteitsverklaring van het BCRG.

Voor meer informatie zie:  

Onze producten
- Onze video
- Onze downloads: technische productinformatie, isolatiewaarden en rapportage bepaling rekenwaarde. 

Of gebruik direct de knop 'bel mij' om ons uw vraag voor te leggen.