[vc_row][vc_column][heading_with_background title=”Concept”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column auto_margin=”y-right” offset=”vc_col-lg-6″][heading title=”Welkom bij BouwBeurs 2023″][column_text]“De bouw is ambitieus, innovatief, duurzaam en richtinggevend en ondanks uitdagende tijden, zeer toekomstgericht.
De bouwketen verandert razendsnel met een groeiende aandacht voor milieu en circulariteit, geholpen door positieve ontwikkelingen in technologie. Deze veranderingen en ontwikkelingen vragen om juist nu de verbinding met elkaar aan te gaan en als bouwsector nog sterker te worden.

BouwBeurs 2023 is de plek waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij moet zijn. De grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland biedt 5 dagen lang een uitgebreid aanbod aan content en contacten en de beste leads.[/column_text][/vc_column][vc_column offset=”vc_col-lg-6″][image image=”12985″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column offset=”vc_col-lg-6″][image image=”13299″][/vc_column][vc_column auto_margin=”y-right” offset=”vc_col-lg-6″][heading title=”Een markt in transitie”][column_text]Stikstof, PFAS en het Coronavirus maken het allemaal niet makkelijker, maar de markt is flexibel en richt zich op de toekomst. De bouwketen verandert en BouwBeurs verandert mee. Ingegeven door regelgeving vanuit de overheid, maar zeker ook omdat de sector nu zeer snel nieuwe technologieën adopteert en structureel op zoek is naar duurzame, circulaire oplossingen. BouwBeurs wil blijvend een bijdrage leveren bij het verbinden van de vele disciplines in de sector.

Trots

BouwBeurs is trots op de bouwsector en zal zich nóg meer profileren als een plek waar kennis en contact bij elkaar komen. BouwBeurs R&D richt zich op de bouw van morgen. Tijdens de beurs zal via congressen en seminars kennis worden gedeeld over hoe je komt tot een duurzamere, efficiëntere bouwsector.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row width=”container-in-fluid-container”][vc_column][text_with_two_images_with_background image_1=”13326″ image_2=”13325″ button=”url:https%3A%2F%2Fwww.bouwbeurslive.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2FFactsheet-BouwBeurs-2019.pdf|title:Download%20de%20factsheet%202019|target:%20_blank|”]

Wie bezoekt de beurs?

De beurs wordt bezocht door een breed spectrum aan specialisten uit de hele bouwkolom. Daarbij ligt de nadruk op management en specialisten uit aannemersbedrijven, groothandel, woningcoöperaties, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars.[/text_with_two_images_with_background][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column auto_margin=”y-right” width=”1/3″][heading title=”Bekijk de aftermovie van BouwBeurs 2019″][column_text]BouwBeurs 2019 vond plaats van 4 tot en met 8 februari 2019 en was met een bezoekersaantal van meer dan 75.000 en een exposanten waarderingscijfer van 7,6 een zeer succesvol event.[/column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][youtube_video code=”k7OIx8fQ1tA” description=”Impressie van BouwBeurs 2019″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][include_block id=”12712″][/vc_column][/vc_row]