VSK 2022 - 25e editie

VSK 2022 - 25e editie

-

Jaarbeurs | Utrecht

VSK 2022 heeft iets te vieren! In mei vieren wij de 25e editie van de beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. We kijken uiteraard terug op het verleden, maar richten een scherpe blik op de toekomst waarin de installatiesector een steeds grotere rol zal spelen.

ONZE MISSIE | VSK is dé beurs voor de totale installatie branche en brengt de sector met elkaar in verbinding. De uitdagingen die er in de branche liggen gaan we gezamenlijk aan. Wij bieden handvatten en inspireren zodat de bezoekers klaar zijn voor de toekomst. Iedereen die de beurs bezoekt gaat slimmer naar huis.

Bezoek website
GEVEL 2022

GEVEL 2022

-

Jaarbeurs | Utrecht

Vakbeurs voor ontwerp & engineering van de gebouwschil. Net als in de film Inception uit 2010 gaat het tijdens GEVEL 2022 om de kracht van het idee. “Een enkel idee van de menselijke geest kan steden bouwen. Een idee kan de wereld veranderen en alle regels herschrijven.

BouwBeurs 2023

BouwBeurs 2023

-

Jaarbeurs Utrecht

BouwBeurs 2023 is de plek waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij moet zijn. De grootste vakbeurs voor de bouw in Nederland biedt 5 dagen lang een uitgebreid aanbod aan content en contacten en de beste leads. Zorg dat je hier onderdeel van bent, zodat je nog succesvoller kan zijn.

Meer informatie vindt je op BouwBeursLive.nl

Bezoek website