BouwBeurs 2019

BouwBeurs 2019

-

Jaarbeurs Utrecht

Een dag BouwBeurs is een dag on tour om je vakkennis te vergroten. Gezellig met je collega’s, solo, samen met je opdrachtgevers of met je partner. Hier krijg je antwoord van deskundigen. Natuurlijk van honderden exposanten, maar ook tijdens presentaties in de verschillende expertise-theaters.

Elke twee jaar in februari ontvangen ruim 600 exposanten zo'n 75.000 vakbezoekers in Utrecht. De BouwBeurs is hiermee de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Hier tonen fabrikanten en toeleveranciers de oplossingen voor de bouwprojecten van vandaag en de innovaties van morgen. De BouwBeurs is van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bezoek website
Duurzaam Gebouwd Congres 2019 – It Giet Om

Duurzaam Gebouwd Congres 2019 – It Giet Om

Leeuwarden

Het thema ‘It Giet Om’, letterlijk ‘Het gaat veranderen’, staat op 14 februari 2019 centraal tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres in Leeuwarden. Op deze dag komen experts uit de bouw- en vastgoedsector bijeen om de verduurzaming in Fryslân te versnellen, aan de hand van verschillende thema’s.

Het sluiten van kringlopen en het gebruiken van afval voor nieuwe producten vormt een belangrijke pijler om Fryslân te verduurzamen. Om die reden is circulariteit een belangrijk thema. Een van de initiatieven die zich binnen de provincie richt op de versnelling naar een circulaire economie is Circulair Friesland. Deze vereniging stelde eerder een visie op, waarin de opmars naar de meest gunstige ontwikkelregio van Nederland beschreven staat. Ook de maatschappelijke opgave rondom #VanGasLos staat als onderwerp in de schijnwerpers. Het afscheid van aardgas vormt ook voor Fryslân een belangrijke uitdaging en er zijn tal van initiatieven voor duurzame energie, afkomstig van de ‘Mienskip’, oftewel de Friese samenleving. Diezelfde gedachte vinden we terug in de samenwerking tussen partijen. Die wordt steeds belangrijker, aangezien de bouw- en vastgoedsector op zoek moet naar passende verduurzamingsoplossingen in de omgeving. Registratie open Aanwezig zijn bij de 10e editie van het congres? De registratie is geopend en vanaf nu is het mogelijk om online je kaart te kopen. Blijf optimaal op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het Duurzaam Gebouwd Congres 2019 via: DuurzaamGebouwdCongres.nl.

Bezoek website