Schaf goedkoop warmtepomp aan met Vereniging Eigen Huis

Deel

Gekopieerd

Vereniging Eigen Huis is vandaag gestart met de Collectieve Inkoop Warmtepomp. Iedere huiseigenaar kan meedoen, ook niet-leden. Behalve mensen op de Waddeneilanden, die zijn uitgesloten.

Wie interesse heeft doet eerst de snelle warmtepompcheck, waarin vragen worden beantwoord over met hoeveel personen je in wat voor huis woont, hoe het wordt verwarmd hoe het is geïsoleerd en hoeveel energie je verbruikt. 

Het aanbod

Wordt je huis op het eerste gezicht geschikt bevonden, dan krijg je een aanbod en neemt de leverancier contact met je op. Dan pas kan tijdens een schouw worden vastgesteld of je huis ook echt geschikt is voor een warmtepomp. Het aanbod bevat verschillende typen warmtepomp, zoals split unit warmtepompen, monoblocks, hybride en all-electric.

Er doen verschillende fabrikanten mee aan de actie, die drie maanden duurt. Het aanmelden is gratis. Pas als de deelnemer een persoonlijk aanbod heeft gekregen, beslist hij of zij om het aanbod al dan niet te accepteren.

Als deelnemer word je overigens wel automatisch lid van Vereniging Eigen Huis, mocht je dat nog niet zijn. Het eerste jaar is nog gratis, daarna moet je gaan betalen.

Dit is een artikel van Bouw & Installatie Hub. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws uit de bouw- en installatiesector? Neem dan een kijkje op de hub en meld je aan voor de online community.

Gerelateerde artikelen