Nieuwe digitale marktplaats voor zwaardere gebruikte machines

Deel

Gekopieerd

Boels Rental en zijn Scandinavische dochterorganisatie Cramo lanceren een digitale marktplaats voor de verkoop van gebruikte machines. Via dit platform krijgen klanten toegang tot een breder assortiment tweedehands materieel, waaronder diverse zwaardere constructiemachines en bouwapparatuur. 

Het initiatief is tot stand gekomen door het samengaan van Boels en Cramo. Door samen één digitaal platform te lanceren ontstaat er een gedeelde voorraad, waardoor klanten wereldwijd kunnen profiteren van een breed assortiment machines en gereedschappen. Momenteel worden al meer dan 30.000 goed onderhouden bouwmachines van A-merken verkocht via diverse kanalen. Deze hoeveelheid zal alleen maar toenemen door de gezamenlijke inspanningen en de groeiende online voorraad.

Ook op veilingwebsites

Klanten hebben rechtstreeks toegang tot de digitale marktplaats via de gezamenlijke website van het verhuurbedrijf. Om de verkoop van het materieel te bevorderen wordt het assortiment ook geadverteerd op veilingwebsites van Europese partners voor gereedschappen en groot materieel. Via deze verkoopkanalen kunnen kopers biedingen plaatsen tijdens een vastgestelde periode, waarbij het hoogste bod de veiling wint. 

Dit is een artikel van Bouw en Installatie Hub. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws uit de bouw- en installatiesector? Neem dan een kijkje op de hub en meld je aan voor de online community.

Gerelateerde artikelen