[vc_row width=”container-in-fluid-container”][vc_column width=”1/2″][column_text]

Download de app

[/column_text][column_text]Kom in contact met exposanten en vakgenoten, bekijk het complete programma en navigeer met de plattegrond gemakkelijk over de beursvloer. Met jouw registratie, heb je ook gratis toegang tot het netwerkplatform.

Download de gratis app en ontdek alle voordelen van het netwerkplatform.[/column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][column_text][/column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][column_text][/column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][button button=”url:https%3A%2F%2Fapp.swapcard.com%2Fevent%2Fbouwbeurs-2023|title:Webapp|target:%20_blank|”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image image=”15769″ zoom=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][heading title=”Hoe werkt de app”][column_text]Via ons netwerkplatform kom je in contact met exposanten, kun je je inschrijven voor sessies en nog veel meer! In  7 simpele stappen maak je van jouw bezoek een groot succes!

De voordelen

[/column_text][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.bouwbeurslive.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2FNetwerkplatform-infographic-bezoekers.pdf|title:Download%20de%20infographic|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][image image=”16050″ zoom=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]

Veel gestelde vragen

[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][accordion_container][accordion_item title=”Moet ik betalen voor het netwerkplatform?”]Nee, gebruik van het netwerkplatform is gratis.[/accordion_item][accordion_item title=”Hoe wordt omgegaan met mijn persoonsgegevens?”]

Jouw online profiel

Binnen het online matchmaking platform heb je een eigen profiel. Jouw profiel is zichtbaar voor andere geregistreerde bezoekers, deelnemende exposanten en aanbieders van sessies. Dit zichtbare profiel is gevuld met jouw naam, functietype en bedrijf waar je werkt, zoals je die tijdens jouw registratie voor het bezoek aan het event hebt opgegeven. Op die manier kan er eenvoudig vóór, tijdens en na aanvang van het event connectie worden gezocht, genetwerkt, afspraken geïnitieerd en online sessie (via livestreaming) worden bekeken.

Jij bepaalt uiteraard zelf of je daartoe het initiatief neemt, op uitnodiging van anderen ingaat en met wie je uiteindelijk jouw contactgegevens deelt (via connecties en meetings). Je kan te allen tijde zelf jouw profiel/account aanvullen, aanpassen en verwijderen bij de instellingen.

Inschrijving en/of deelname sessies

Je kan je via dit online matchmaking platform gratis inschrijven voor seminars, presentaties en/of workshops door ‘toevoegen aan mijn agenda’. Indien je, je inschrijft voor deelname aan een sessie of je deze online (via livestreaming) bekijkt, deelt Jaarbeurs jouw volledige profiel (zoals je naam, functie, e-mailadres en telefoonnummer) met de aanbieder van de betreffende sessie. Als je, je niet inschrijft voor een sessie, maar online de livestreaming bekijkt of tijdens je bezoek aan Jaarbeurs alsnog besluit de sessie live te bezoeken, waarbij je jouw badge laat scannen door de aanbieder/exposant van de betreffende sessie, dan worden jouw registratiegegevens met hen gedeeld.

Toestemming om benaderd te worden door aanbieder

Indien jij je dus inschrijft voor één of meerdere sessies, online via livestreaming de sessie bekijkt of tijdens jouw bezoek jouw badge laat scannen bij de sessie dan geef je toestemming om door de aanbieder van deze sessie benaderd te worden voor meer informatie over haar producten en/of diensten. Je kunt jouw toestemming te allen tijde intrekken bij de betreffende aanbieder.

Privacy statement Jaarbeurs

Wil je weten hoe Jaarbeurs omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Voorwaarden bezoek

Wanneer je onze (online) beurzen of events bezoekt, zijn onze bezoekersvoorwaarden op jou van toepassing.

[/accordion_item][accordion_item title=”Waar kan ik de app downloaden?”]Download de BouwBeurs app via de linkjes hierboven, of in de App Store of Google Play Store.[/accordion_item][/accordion_container][/vc_column][/vc_row]