6 - 10 februari 2023 | Hal 12

In samenwerking met Volandis

Het Veiligheidsplein

Veilig werken is nummer 1. Daarom vind je op BouwBeurs 2023 het Veiligheidsplein in samenwerking met Volandis. Op het Veiligheidsplein vind je marktpartijen die je graag informeren over hun producten en diensten. Je vindt hier opleiders en leveranciers die jou helpen jouw werk nóg veiliger te maken.

Op het veiligheidsplein

In de bouw komt veiligheid op de eerste plaats. Regelgeving, maar vooral ook een ruime keuze aan middelen zoals kleding en opleidingen die een veilige werkplek waarborgen, moeten er samen voor zorgen dat de bouw steeds veiliger wordt.

Samen met Volandis organiseren wij het Veiligheidsplein. Volandis organiseert ook een aantal interessante kennissessies.

Veiligheidplein partners

Volandis richt zich op het optimaal ondersteunen van werknemers en werkgevers bij hun invulling van duurzame inzetbaarheid.

Meer informatie

In Nederland heeft 11,6 % van de bevolking chronische knieklachten en heeft 21,6% regelmatig last van knieklachten.

Meer informatie

Bij AIRBO geloven wij dat innovatieve gereedschappen in de bouw de fysieke belasting voor de gebruiker reduceren en hun gezondheid beschermen.

Meer informatie

Met het platform van VeiligWerk creëer je één centraal platform voor alles omtrent veiligheid in je organisatie.

Meer informatie

Het NLVI is sinds 1893 een gevestigde naam die zich door de jaren heen mag verheugen in een groeiend aantal partners en geïnteresseerden.

Meer informatie