Op het Tegelplein in Hal 7

wedi

Met wedi stop je met het nemen van onnodige risico’s in het bouwdeel de badkamer. wedi presenteert tijdens de BouwBeurs de wedi expert college, waar wij demonstreren en informeren over uitvoeringsrichtlijnen en wet en regelgeving omtrent de badkamer.

wedi toont met trots de nieuwste innovaties die de verwerker het werk nog eenvoudiger maken en de badkamer nog mooier. Tenslotte nemen wij U mee in de slimme wedi XL energiebesparende badkamer met garantie.

Met een omzet van ruim 100 miljoen euro, meer dan 500 medewerkers en 2 productielocaties, in Emsdetten, Duitsland en in Batavia, USA, maakt wedi deel uit van de Ardex Groep. Een familiebedrijf, met ca 1miljard euro omzet, 3396 medewerkers binnen 61 bedrijven en met 47 productielocaties.

Familiebedrijf wedi is een ambitieus bedrijf met de focus op perfectie en hoogste kwaliteit in de natte cel en Spa en Wellness. De producten staat bekend als eenvoudig, sympathiek en probleemoplossend. Net als het bedrijf.  Hiermee heeft wedi alle ingrediënten in zich voor succesvolle groei in tijden waar tijd, modulariteit, kwaliteit en duurzaamheid een toenemende zorgen zijn. De mensen bij wedi zijn technisch fit, trots, gemotiveerd en kijken daarbij verder dan het product alleen.

Website
LinkedIn
Bezoek wedi | Registreer gratis