6 - 10 februari 2023 | Hal 9

Start-up straat

Omdat er een nieuw briljant idee ontstond, een prachtige innovatie de kop op stak of gewoon omdat het tijd was om je eigen ding te doen. In de Start-up straat vind je bedrijven die de grote stap naar zelfstandigheid hebben gezet.

In de Start-up straat

Of het nu gaat om software die slim bijhoudt waar op de bouwplaats gewerkt wordt, een plek waar je je bouwwensen aangeeft en je bestelling prefab binnen een paar dagen geleverd worden, of een leverancier van zonwering speciaal voor lichtkoepels, of een specialist in bouwaansluitingen…

Je vindt ze in de Start-up straat.

Start-up straat partners

Wij staan voor een nieuwe manier van bouwen. Eenvoudig, snel en toekomstbestendig. Waarmee we tijd winnen in plaats van verliezen.

Meer informatie

SunCooler biedt een speciale zonwering voor lichtkoepels en die zoveel oplevert. Echte zonwering die de warmte buiten houdt als de zon volop schijnt.

Meer informatie

TokenMe is een mobiele aanwezigheids-, taak controlerende en mensen tellende oplossing. Met prioriteit op veiligheid en beveiliging van uw mensen en bouwplaats.

Meer informatie

De oplossing voor aansluiting aanvragen voor nieuwbouw, verbouw. In drie overzichtelijke stappen vraagt je de benodigde aansluitingen aan (Elektra, Water, Gas en Media).

Meer informatie