6 - 10 februari 2023 | Hal 10

Houtpaviljoen

Tijdens BouwBeurs 2023 vind je in hal 10, het Houtpaviljoen, een initiatief van bedrijven en organisaties uit het brede houtvak in zowel Nederland als buitenland. 

Kom naar het Houtpaviljoen

Ook in 2023 zal het houtpaviljoen weer aanwezig zijn tijdens de bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Met een nieuw veelbelovend houten constructie. Op de verzamelstand van zo’n 200 m² in hal 10 is er ruimte voor bedrijven die zich sterk willen maken voor bouwen met hout. Omdat hout een betrouwbaar, flexibel, gevarieerd, hightech en milieuvriendelijk bouwmateriaal is van hoge kwaliteit.

Op donderdag is er traditiegetrouw de Houtborrel. Houtprofessionals komen samen met de initiatiefnemers en sponsoren om te genieten van een hapje en een Belgisch biertje.

Houtpaviljoen partners

Veel te beleven

Op het Houtpaviljoen is van 6 t/m 10 februari veel te beleven. De partners, tientallen sympathisanten en geïnteresseerden zijn op de stand aanwezig om het gezamenlijk gebruik van hout te promoten. Het aantal partijen die je kunt ontmoeten wordt iedere dag groter. Volg daar om Houtpaviljoen.nl voor alle infomatie en deelnamemogelijkheden.

Naar de website

Houtpaviljoen sponsors