Zes topbedrijven en een brancheorganisatie: Eén Tegelplein

frank
21 december 2022
2 min

[vc_row][vc_column][column_text]

Eindelijk is het weer zover! Van maandag 6 t/m vrijdag 10 februari 2023 staan alle toonaangevende bedrijven uit de hele bouwbranche weer bij elkaar op de BouwBeurs. Als professionele tegelzetter kijk je hier vast al naar uit! Speciaal voor jou wordt er ook deze editie weer een bijzonder evenement georganiseerd: het Tegelplein!

Zes bedrijven en de brancheorganisatie op het gebied van tegelverwerking zijn samengekomen om jou op één plek te informeren over de nieuwste producten en gereedschappen. Meer informatie over deze unieke samenwerking vind je op de facebookpagina van het Tegelplein: facebook.com/tegelpleinbouwbeurs

De deelnemende bedrijven

De brancheorganisatie

Alle stands handig bij elkaar

Op het Tegelplein heeft ieder bedrijf zijn eigen stand, zodat je als tegelzetter op één en dezelfde plek deze belangrijke bedrijven op het gebied van tegelverwerking kunt bezoeken.

Centrale ruimte

Naast het bezoeken van de stands kun je ook even rustig aan onze gezamenlijke bar zitten. En ondertussen kun je onder het genot van een drankje met de diverse vertegenwoordigers een goed gesprek voeren, de nieuwste innovaties en de productvideo’s van de deelnemende bedrijven bekijken.

Alles wat je altijd al wilde weten over de opleiding

Ben je nu nog geen tegelzetter, maar ben je geïnteresseerd in het beroep? (Of wie weet word je dat wel na het bezoek aan het Tegelplein…) Dan kun je meteen terecht bij de BOVATIN die jou graag informeert over het prachtige vak van tegelzetter.

Speciaal voor de tegelzetter

Tegelzetten is een speciale discipline binnen de bouwbranche, bezoek daarom zeker het Tegelplein. Hier kun je je nog verder laten informeren over datgene wat jou echt interesseert! Je vindt het Tegelplein in hal 7, Stand D082.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.bouwbeurslive.nl%2Fbezoekers%2Factiviteiten%2Ftegelplein%2F|title:Meer%20over%20het%20Tegelplein||”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][google_ad][/vc_column][/vc_row]

frank

Gerelateerde artikelen