‘Zeer precieze afkortzaagsneden’

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][column_text]

Wat hebben het leggen van vloeren, timmerbouw, construeren van gevels en interieurbouw gemeen? Heel eenvoudig: voor al dit vakwerk heeft men een compacte zaag nodig die precies, betrouwbaar en vooral veelzijdig is. De nieuwe accu-afkortzaag KSC 60 van Festool biedt dit allemaal en bevat ook nog eens de nieuwste generatie koolborstelloze motor.

Festool breidt zijn omvangrijke accu-assortiment consequent verder uit: de met accupower aangedreven KAPEX KSC 60 is oersterk en is dankzij een verstekhoek aan beide zijden tot 60 graden en een hellingshoek eveneens aan beide zijden tot 46 (rechterzijde) of 47 graden (linkerzijde) uiterst veelzijdig in het gebruik. Dankzij de tweevoudig gelagerde dubbele geleidekolom wordt een stabiele zaagbladgeleiding mogelijk gemaakt, wat leidt tot de meest precieze zaagsnedes. Het LED-schaduwlicht brengt de schaduw van het zaagblad als exacte zaaglijnindicatie over op het materiaal en biedt gelijktijdig een optimaal zicht op de afgetekende lijn. Naast de stofopvangzak wordt er een praktische zwaaihaak meegeleverd. Met de zwaaihaak kunt u makkelijk en nauwkeurig binnen- en buitenhoeken overbrengen op de zaag. Zo is precisie gegarandeerd.

De KAPEX KSC 60 doet qua prestaties in niets onder voor de gesnoerde KS 60. Verantwoordelijk daarvoor is een perfect op elkaar afgestemd samenspel tussen accu en motor. “In de KSC 60 wordt de nieuwste generatie koolborstelloze EC-TEC-motor toegepast. Deze onderscheidt zich door een compacte constructie, gering gewicht en hoge efficiëntie”, zegt Boris Seyfried, productmanager op het gebied van zagen bij Festool. Met behulp van de toerentalkeuze kan de machine perfect worden aangepast op het materiaal. In combinatie met de hoogwaardige zaagbladen kan er uiterst nauwkeurig worden gewerkt. Het slimme dubbele-accusysteem zorgt voor meer doortrekkracht en reikwijdte en, biedt accu-power voor de hele werkdag.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.festool.nl%2F|title:Website|target:%20_blank|”][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fcompany%2Ffestool-gmbh|title:LinkedIn|target:%20_blank|”][button button=”url:https%3A%2F%2Fapp.swapcard.com%2Fevent%2Fbouwbeurs-2023%2Fexhibitor%2FRXhoaWJpdG9yXzEwNDgxNDI%3D|title:Maak%20kennis%20met%20Festool%20tijdens%20BouwBeurs%202023|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][google_ad][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen