Nieuw van TSW: Hammock 1X

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][column_text]

TSW (Triple Stone Workwear B.V.) bekend van de UltraKnee kniebeschermers, heeft een nieuwe kniebeschermer op de markt gebracht; de Hammock 1X.

Net als alle kniebeschermers van TSW is de Hammock 1X voorzien van de gepatenteerde FDT-techniek. Deze techniek bestaat uit een kunststof insert die zorgt voor een optimale drukverdeling.

Hugo van de Watering (Directeur Triple Stone Workwear B.V.): “als mensen op hun knieën werken, komt er door het lichaamsgewicht druk op het kniegewricht. Deze druk belemmert de doorbloeding en hierdoor ontstaan ontstekingen. Deze ontstekingen zorgen voor pijn en uiteindelijk voor schade aan het kraakbeen en de meniscus. Door de FDT-techniek wordt het lichaamsgewicht verdeeld over een groter oppervlak, hierdoor blijft de doorbloeding beter, zijn er minder ontstekingen en dus ook minder pijn en schade”.

In Nederland lijdt 11,6 % van de bevolking aan chronische knieklachten en heeft 21,6% regelmatig last van knieklachten (CBS; RIVM). Door een goede kniebeschermer te gebruiken wordt de kans op klachten verminderd. Maar wat is nu een goede kniebeschermer? Hugo van de Watering: “een goede kniebeschermer zorgt voor een goede drukverdeling. Hierdoor worden de zwakkere delen in de knie niet overbelast. De onderkant van de Hammock 1X is gemaakt van gegoten EVA. Dit materiaal is licht in gewicht maar toch erg slijtvast. Op de bovenzijde is een laag EPDM-schuim geplaatst dat zorgt voor maximaal comfort”.

De Hammock 1X is vooral geschikt voor vakmensen die tijdens het werk naast knielen ook veel bewegen. Het lage gewicht en het hoge draagcomfort zorgt ervoor dat je tijdens het bewegen niet merkt dat je de kniebeschermers om hebt. Op de BouwBeurs is de UltraKnee Hammock 1X te bewonderen op stand nummer 12B081. Naast de Hammock 1X zijn uiteraard ook de Hammock 1 en de Hammock 2 te zien en te testen.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.ultraknee.nl%2F|title:Website|target:%20_blank|”][button button=”url:https%3A%2F%2Fapp.swapcard.com%2Fevent%2Fbouwbeurs-2023%2Fexhibitor%2FRXhoaWJpdG9yXzExMjU2NTE%3D|title:Maak%20kennis%20met%20ULTRAKNEE%20tijdens%20BouwBeurs%202023||”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][google_ad][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen