Maak jezelf toekomstproof

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][column_text]

Innovatie in de bouw, het is een breed begrip. Simpel gezegd gaat het om slim vernieuwing. De mogelijkheden in de (ver)bouw wereld om makkelijker, sneller en simpeler te werken is voor VerbouwApp helder. Zie jij ze ook al? Iedereen werkt ontzettend hard, maar tot de verbazing denken de meeste bouwers in hun eigen straatje. Grotendeels logisch in de hectiek van de dag: het werk moet af, gaan met die banaan! Helaas zorgt dit voor  miscommunicatie, onbegrip bij de klant en hogere faalkosten en dat je veel tijd kwijt bent aan dingen regelen.

De uitdaging van VerbouwApp is om iedereen in deze (ver)bouwwereld te verbinden. Zo zien we dat bij de projecten in de VerbouwApp iedereen samenwerkt, met elkaar meedenkt en er sneller gave dingen gemaakt worden. De informatie over het (ver)bouwproject is voor iedereen inzichtelijk. Zo werkt iedereen uiteindelijk meer ontspannen en de verbouwing verloopt soepel!

Hoe ziet deze ideale wereld eruit? Maak taken aan, nodig personen uit op de taken, hang er een datum aan vast en je hebt met één klik op de knop een planning! Naast een online planning kun je dit ook uitdraaien en ophangen in de bouwkeet. Chat in de app over verschillende taken, documenteer de afspraken en heb altijd alles bij de hand. Hoe handig is dat?

Naast een fijn werkproces waar iedereen op de hoogte is van alle up-to-date documenten, zoals een plattegrond of werktekening, is er ook informatie beschikbaar in verschillende checklists. Zo ben je goed voorgelicht over hoe je juridisch gezeik voorkomt en check je hoe verduurzamen precies in elkaar zit. Je kan zelfs een eigen checklist maken die past bij de werkwijze van jouw bedrijf of project. Als kers op de taart optimaliseer je ook nog eens de winst van jouw (ver)bouwproject met de budgetfunctie in de VerbouwApp.

Natuurlijk blijft de de VerbouwApp innoveren. Zo vernieuwen ze content en denken ze mee aan een snelle werkwijze als er weer nieuwe regels zijn vanuit de wetgeving. Denk aan de Wet Kwaliteitsborging Bouw. Zo ben je goed geïnformeerd en kan je weer lekker aan de slag met bouwen.

Door de bouwers en de opdrachtgever te verbinden is de VerbouwApp koploper in toekomstproof werken. Versnel, verbeter, verander waar het voor jou nodig is. Verlaag faalkosten, verhoog je klanttevredenheid en bespaar tijd! Ontdek de VerbouwApp, simpel en handig voor iedereen op de werkvloer en op de bouwplaats!

Nieuwsgierig? Kom langs bij stand 09.A044 in Hal 9 vak bij het Techforum.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.bouwbeurslive.nl%2Fbezoekers%2Fexposantenlijst%2F|title:Exposantenpagina|target:%20_blank|”][button button=”url:https%3A%2F%2Fverbouw.app%2F|title:Website|target:%20_blank|”][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fcompany%2Fverbouwapp%2F|title:LinkedIn|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][google_ad][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen