Kun jij de weg naar de BouwBeurs vinden?

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][column_text]

Heb jij wel eens het idee dat jij de enige bent die aan de toekomst bouwt? Als je in de bouw werkt heeft iedereen zijn eigen expertise, maar uiteindelijk doe je het ergens voor. Voor je pensioen, om je bedrijf of kennis door te kunnen geven of om iets achter te laten waar volgende generaties mee verder kunnen. Je bent niet alleen! Er zijn veel meer mensen die ook bezig zijn met de wereld een beetje beter achterlaten. Ze noemen zichzelf de Gideonsbende van de bouwsector en als jij onderweg naar de BouwBeurs 2023 de vragen volgt, kun je deze Gideons vinden.

Samen bouwen aan de toekomst

Veel van deze koplopers, met goede ideeën, hebben zich de afgelopen twee jaar bij Gideon – building transition tribes aangesloten. Een beweging waarbij mensen (uit verschillende bedrijven) samenwerken in projecten, aan bijeenkomsten, nieuwe producten, nieuwe en betere wet- en regelgeving, kennis delen en verbinden. Dat gaat over het werk dat je nu aan het doen bent, maar ook over hoe je jouw werk achter laat voor de volgende generatie. Door de bouwsector samen te verduurzamen. Dat doe je door het gebruiken van minder energie, betere energie, materialen met een lagere milieu- of CO2-impact en de transitie die iedereen moet doormaken om anders over werkzaamheden na te denken. En dat is waar de BouwBeurs 2023 ook over gaat: Samen bouwen aan de toekomst.

Gideons live ontmoeten

De hele week kun je bij de ingangen van de BouwBeurs de weg naar deze andere gelijkgestemden vinden! Daarnaast kun je andere Gideons live ontmoeten! Op vrijdag 10 februari zien alle (potentiële) Gideons elkaar om 14.00 uur bij het Nieuws Café! Zien we je op de BouwBeurs? En kun jij dan de juiste route vinden? We zien je daar![/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.gideonstribe.nl%2F|title:Website|target:%20_blank|”][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fcompany%2Fgideon-building-transition-tribes%2F|title:LinkedIn|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][google_ad][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen