Exposantennieuws: Ford Nederland komt met een grote primeur naar BouwBeurs 2023

frank
02 februari 2023
2 min

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]

Ford Nederland presenteert de spiksplinternieuwe Transit Custom. Dit model staat pas midden dit jaar bij de dealer, maar is nu al te zien tijdens BouwBeurs 2023. Een echte primeur, want dit is de eerste keer dat ze de Transit Custom showen in Nederland. Naast de Transit Custom staat er ook een nieuwe Ranger Raptor op de stand.

Transit Custom

De Ford Transit Custom biedt het meest uitgebreide assortiment tot nu toe. Als klant kies je de meest optimale bestelwagen die past bij jouw bedrijf. De Transit Custom is volledig geïntegreerd met het Ford Pro-oplossingenplatform voor verbeterde productiviteit. Bij het ontwerp is de focus gelegd op het leveren van uitstekende prestaties en laadvermogen. En net als de volledig elektrische E-Transit Custom biedt het een uitgebreid scala aan nieuwe klantervaringen om de productiviteit te verbeteren, zoals de Mobile Office-optie met innovatief kantelen stuur.

Als klant kun je kiezen voor een geheel nieuwe plug-in hybride versie voor toepassingen waar extra flexibiliteit vereist is; puur elektrisch rijden voor werk in het stadscentrum, maar ook benzine voor lange ritten op de snelweg.

Klanten kunnen de Transit Custom ook uitrusten met de nieuwste generatie Ford EcoBlue-dieselmotoren. Deze bevatten een efficiënte en automatische versnellingsbak met acht versnellingen. Deze is voor het eerst op de Transit Custom beschikbaar in combinatie met een nieuw vierwielaandrijvingssysteem voor verbeterde all-weather capaciteiten.

De geheel nieuwe Transit Custom is verkrijgbaar met gesloten bestelwagen en dubbele cabine. Deze kan worden gespecificeerd met de uitvoeringen Trend, Limited, Trail en Sport.

 

Wil jij de Transit Custom als een van de eerste in Nederland kunnen bezichtigen? Bezoek Ford Nederland dan op tijdens BouwBeurs 2023. Ze zijn te vinden in hal 12, met stand nummer 12.C112.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.bouwbeurslive.nl%2Fbezoekers%2Fexposantenlijst%2F|title:Exposantenpagina||”][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.ford.nl%2F|title:Website|target:%20_blank|”][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fshowcase%2Fford-nederland%2F|title:LinkedIn|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][google_ad][/vc_column][/vc_row]

frank

Gerelateerde artikelen