Envo-Fix op afstand de beste in zijn categorie

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][column_text]

Binnen de bouwwereld en zeker binnen de betonwereld spelen circulariteit en duurzaamheid een enorm grote rol. Er wordt heel wat gevraagd van de branche. Niet alleen van de prefab fabrikanten maar ook van de toeleveranciers wordt verlangd dat ze hier aan bijdragen.

Vanzelfsprekend

Circulariteit is voor Envo-Fix een vanzelfsprekendheid. Grondstoffen worden nauwkeurig uitgezocht. Zo worden nagenoeg alle kunststof afstandhouders van Envo-Fix vervaardigd uit Post Consumer Goods Materials. Plastics die als consumentenproducten hebben gediend en die niet nog eens gebruikt kunnen worden, worden omgezet in technisch hoogstaande afstandhouders die meegestort worden in het beton en op die manier bijdragen aan de prachtigste betonbouwwerken.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][image image=”15084″ zoom=””][/vc_column][vc_column width=”1/3″][column_text]Envo-Fix doet er alles aan om de aarde zo min mogelijk te belasten. Zo worden alle afstandhouders in Europa geproduceerd. Op die manier houdt Envo-Fix de footprint zo klein mogelijk, de producten hoeven immers niet ver vervoerd te worden. Een fijne bijkomstigheid van deze keuze is dat Envo-Fix op deze manier ook Europese topkwaliteit producten kan garanderen.

Door altijd een grote en brede voorraad aan producten te hebben, hoeven er zelden spoedbestellingen te worden gedaan en kunnen transporten worden gecombineerd. Hierdoor kunnen Hollandse betrouwbaarheid en leveringsgaranties worden waargemaakt voor de prefab klanten en aannemers.[/column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]

BouwBeurs 2023

ENVO-FIX heeft een zeer breed assortiment afstandhouders in kunststof, beton en metaal. Daarnaast kunnen haar klanten er terecht voor een ruime keuze aan bevestigingsmaterialen, watermanagement, huurbekisting, hijsmaterialen en bouw foliën. Het totale assortiment bestaat uit duizenden producten. ENVO-FIX verzorgt tevens productontwikkeling On Demand.

Op Bouwbeurs 2023 komt ENVO-FIX met de nieuwste productinnovaties. Daarnaast is Bouwbeurs 2023 voor Envo-Fix een belangrijk en leuk contactmoment met haar klanten.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.envo-fix.nl%2F|title:Website|target:%20_blank|”][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fcompany%2Fenvo-fix-bv%2Fabout%2F|title:LinkedIn|target:%20_blank|”][button button=”url:https%3A%2F%2Fapp.swapcard.com%2Fevent%2Fbouwbeurs-2023%2Fexhibitor%2FRXhoaWJpdG9yXzEwNDgxMzU%3D|title:Maak%20kennis%20met%20Envo-Fix%20tijdens%20BouwBeurs%202023|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][google_ad][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen