Duits-Nederlandse ochtendimpuls: Circulair bouwen

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][column_text]

De mate van CO2-uitstoot in de bouw is een serieuze uitdaging. De sector behoort tot de top in uitstoot in Nederland, maar zeker ook in Duitsland. Duurzaam- en zeker ook circulair bouwen kunnen een bijdrage leveren aan de reductie van die percentages.

Duitsland staat bekend om energie-efficiënte technologieën en producten. Op het gebied van circulariteit kijken de oosterburen echter met veel belangstelling naar Nederlandse voorbeelden.

Op 9 februari organiseert de Duits-Nederlandse Handelskamer daarom samen met NRW.Global Business een ochtendimpuls ‘Circulair bouwen’ tijdens de BouwBeurs in Utrecht.

Duits-Nederlandse ochtendimpuls: Circulair bouwen

Tijdens deze ochtendimpuls geeft Nora Schäfer van het ministerie van Milieu Noordrijn-Westfalen (NRW) inzicht in de ontwikkelingen en kansen in Duitsland. Samen met het publiek en de Duitse delegatie worden de trends in beide landen besproken en waar samenwerkingsmogelijkheden liggen.

Aansluitend aan het impulsgesprek is iedereen uitgenodigd voor een netwerkkoffie met de Duitse delegatie.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.dnhk.org%2Fnl%2Fevenementen%2Fdetails%2Fduits-nederlandse-ochtendimpuls-circulair-bouwen|title:Meer%20informatie%20en%20aanmelden|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][google_ad][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen