Bouwmaat – Thuis voor bouwers

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][column_text]

Bouwmaat bestaat al sinds 1986, opgericht door bouwers, voor bouwers. Een landelijke groothandel in bouwmaterialen en handige ontmoetingsplaats voor professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Zodat klanten succesvol kunnen werken met behulp van kwaliteitsproducten, diensten en professionele kennis.

Bouwmaat is altijd bereikbaar voor de klant met 51 vestigingen over heel Nederland, een webshop en een app. Want bouwers weten prima zelf welke gereedschappen en materialen ze fijn vinden. Ze zien geen problemen, maar oplossingen. Het zijn doeners. Bouwers, die graag onder bouwers zijn. Om te bouwen aan nieuwe klussen, maar ook aan hun eigen onderneming. En aan hun netwerk.

Klanten komen er graag omdat ze de Bouwmaat medewerker professioneel, vindingrijk en persoonlijk betrokken vinden. Niet voor niets staat daarom het investeren in de kennis en vaardigheden van de Bouwmaat medewerkers voorop.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”4/6″][youtube_video code=”5kzvyUrL3y4″][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][column_text]

Ontwikkeling en loopbaan

De medewerkers van Bouwmaat zijn de sleutel tot succes. Vanuit deze gedachte investeert Bouwmaat graag in jouw ontwikkeling. Door je vertrouwen en ruimte te geven, dat creëert een stimulerend en motiverend werkklimaat. En door je op uiteenlopende manieren te ondersteunen.

Opleidingshuis

Zo beschikt Bouwmaat over een uitgebreid digitaal Opleidingshuis, genaamd Bouwplaats, waarin je naast een inwerktraject, ook een groot aantal functiegerelateerde trainingen krijgt aangeboden. Van product- tot leverancierstrainingen. Van (commerciële) vaardigheidstrainingen tot trainingen gericht op persoonlijke groei en management. Met veel maatwerk trainingen, voor alle functies binnen de organisatie. De digitale trainingen die je in Bouwplaats (ons digitale Opleidingshuis) doorloopt, bieden een stabiele basis voor je verdere ontwikkeling.

Loopbaanontwikkeling

Bouwmaat hecht veel waarde aan doorontwikkeling. Daarom stellen ze samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) op. Dit plan vormt de bouwsteen voor je verdere loopbaanontwikkeling binnen Bouwmaat.

Coaching

Met behulp van coaching kan je ontwikkeling in kaart worden gebracht en worden bijgestuurd.
Waar nodig of gewenst kunnen ook aanvullende trainingen worden ingezet.

Werkcultuur bij Bouwmaat

Bouwmaat is een prettige werkgever met een informele, collegiale sfeer waar je ontzettend veel kunt leren. Misschien denk je niet meteen aan een baan bij Bouwmaat. Dat is zonde! Want wist  je dat er 51 vestigingen zijn verspreid over heel Nederland waar ruim 1.000 Bouwmaat-collega’s werken?

Ben je een doener, denk je in oplossingen en ga je graag aan de slag in een leuk en professioneel team? Bouwmaat biedt volop ruimte om te werken aan eigen groei en ontwikkeling. Maar dat heb je hierboven al kunnen lezen.

Past Bouwmaat blauw bij jou?

Ga dan in gesprek met de recruiters op de stand van Bouwmaat voor een functie die bij jou past. Met taken die je kunt en werkzaamheden waar je in gelooft. Zodat je je werk met veel plezier kunt doen en je het beste uit jezelf kunt halen. Waardoor jouw kwaliteiten optimaal worden benut en waarmee je ook je team versterkt en daarmee de positie van Bouwmaat in de markt. Dat is de juiste match! Een echte Bouwmaat heeft passie voor zijn of haar klant, weet dat je samen meer bereikt dan alleen, communiceert helder en transparant en beweegt makkelijk mee met de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Is je interesse gewekt?

Kom dan speeddaten met Bouwmaat op de BouwBeurs. Kom langs op het Loopbaanplein in Hal 9 stand nummer 09.A084. De koffie staat klaar!

Op werkenbijbouwmaat.nl  en werkenbijbouwmaat.nl/bouwbeurs vind je onze vacatures voor uiteenlopende functies in heel Nederland.[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][image image=”20574″ zoom=””][/vc_column][vc_column width=”4/6″][youtube_video code=”SvzaQkjvFEM”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][image image=”20571″ zoom=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][google_ad][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen