Bouwmaat en BouwBeurs 2023 werken nauw samen

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][column_text]

Groothandel in bouwmaterialen Bouwmaat en BouwBeurs 2023 werken nauw samen tijdens de BouwBeurs in februari. Tijdens het succesvolle Bouwmaat XXL festival in de Jaarbeurs in juni van dit jaar werden de eerste stappen in deze samenwerking gezet. Straks in februari gaan ze nog een stapje verder.

Bouwmaat en BouwBeurs willen bouwers met een visie voor de toekomst, enthousiasmeren en informeren over alle innovaties en technologische ontwikkelingen in de professionele bouw. Want de bouw verandert razendsnel en is ambitieus, innovatief, duurzaam én toekomstgericht met aandacht voor milieu en circulariteit. Om de sector snel op de hoogte te brengen van alle ontwikkelingen zal Bouwmaat haar klanten en collega’s uitnodigen om naar de BouwBeurs te komen.

In een dag volledig bijgepraat

Bezoekers worden in één dag bijgepraat over nieuwe technieken, innovaties en ontwikkelingen. Tijdens demonstraties leren zij de nieuwste tools en machines kennen die helpen nog slimmer te werken. Tientallen kennissessies praten de bezoekers bij over alle ontwikkelingen.

Werken bij Bouwmaat

Bouwmaat zoekt zoals iedereen in de bouw, volop nieuwe medewerkers. Je vindt ze daarom op het Loopbaanplein in hal 9. Geïnteresseerd? Kom dan speeddaten met Bouwmaat collega’s, want je bouwt meer op bij Bouwmaat! De koffie staat klaar!

Bouwmaat en BouwBeurs 2023: Samen bouwen aan de toekomst!

#GRATIS met Bouwmaat naar de BouwBeurs – claim je ticket(s): bouwmaat.nl/bouwbeurs

Foto: (vlnr Joyce van de Hoef (Jaarbeurs), Christianne D’Agnolo (Bouwmaat), Esther Steenbergen (Jaarbeurs), Rwayda van der Velden (Jaarbeurs), Alinda Scheffers (Jaarbeurs) en Nick Vieberink (Bouwmaat).[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][button button=”url:http%3A%2F%2Fwww.bouwmaat.nl%2Fbouwbeurs|title:Website|target:%20_blank|”][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.bouwmaat.nl%2Falle-acties%2Fbouwbeurs|title:Claim%20jouw%20gratis%20ticket|target:%20_blank|”][button button=”url:https%3A%2F%2Fapp.swapcard.com%2Fevent%2Fbouwbeurs-2023%2Fexhibitor%2FRXhoaWJpdG9yXzExMDQ5MjI%3D|title:Maak%20kennis%20met%20Bouwmaat%20tijdens%20BouwBeurs%202023|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][google_ad][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen