BouwBelang MKB Trofee 2023

Deel

Gekopieerd

[vc_row][vc_column][column_text]

Een prijs voor een innovatie waar het MKB wat aan heeft, die was er tot 2011 niet. Reden voor BouwBelang, het relatiemagazine van de Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra (AFNL), om in dat jaar de BouwBelang MKB Trofee in het leven te roepen. De BouwBelang MKB Trofee is een persprijs die uitgereikt wordt op de BouwBeurs in Utrecht. Dit jaar gebeurt dat voor de zesde keer.

Op dag één van de beurs lopen de vakjournalisten door de gangen en zoeken naar MKB-gerichte innovaties. Dat kan een product, dienst, materiaal, machine of gereedschap zijn. Kortom een innovatie die direct inzetbaar is zonder hoge investeringen of lange leertrajecten. Gewoon een praktische tool voor de bouwplaats of op kantoor. Op dag twee van de beurs wordt de prijs op de stand van de winnaar overhandigd. De onderscheiding bestaat uit een bos bloemen, een oorkonde, eeuwige roem en publicitaire aandacht in de vakmedia.

Exposanten die menen in aanmerking te kunnen komen voor deze prachtige prijs, kunnen zich alvast melden bij de hoofdredacteur van BouwBelang Arie Grevers (arie@bouwbelang.com).

[/column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][button button=”url:https%3A%2F%2Fbouwbelang.com%2F|title:Website|target:%20_blank|”][button button=”url:https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2Fcompany%2Fbouwbelang%2F|title:LinkedIn|target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][google_ad][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde artikelen