De eerste dag BouwBeurs... 

Bekijk de video

BouwBeurs-video

5 Dagen voor de uitvoerende bouw

Naar de foto's

BouwBeurs-impressie

29 Pagina's vol bouwnieuws

Lees verder

BouwBeurs-nieuws

Material Xperience

Lees verder

Bouwbeurs-activiteit

Beursinformatie

 • Data & tijden

  BouwBeurs 2019 is van 4 tot en met 8 februari 2019 in de Jaarbeurs. 
  T | +31 (0)30 295 59 11
  E | info@jaarbeurs.nl 

 • Deelnemerslijst

  BouwBeurs 2017 met zo'n 600 exposanten was compleet uitverkocht. Bekijk hier de deelnemerslijst 2017 in Expo Match.

 • Expositieprogramma

  BouwBeurs is bij uitstek geschikt voor bezoekers werkzaam in de verschillende sectoren, waaronder Afbouw, Bouw & ICT en ...

 • 29 Pagina's met nieuwtjes

  Wie over de BouwBeurs struint, ontdekt overal nieuws, noviteiten en doorontwikkelingen op bestaande producten. Bij de exposanten, op de podia en pleinen. Op de website vind je nu nog 29 pagina's met beursnieuws.

Uitgelicht

 • Het complete overzicht van Uitgelicht

  Hoe blijf je bij? Hoe vergroot je je vaardigheden? Hoe zorg je dat je elke keer meer kwaliteit levert? De Bouwbeurs wijst je weg. Bekijk het programma van 2017 in 'UITGELICHT'.

 • Reuring op Vakplein

  Op het Bouwbeurs Vakplein in hal 12 staat de vakman centraal. Hier zijn en volop demonstraties, krijg je informatie en kan je vaardigheden zelf uitproberen. Bekijk het aanbod van 2017

 • Material Xperience

  Voor de één het hoogtepunt van zijn bezoek, voor de ander een amusant verzetje: het materialenevent Material Xperience doet iets met je.

Impressie 2017

Bouwbeurscafé

Waar kan je op je gemak je bezoek voorbereiden met een kop koffie? Even zitten om te overleggen met een klant? Gezellig de beursdag afsluiten met een biertje en een goede hap eten? Dat kan allemaal in het BouwBeurs Café.

Het BouwBeurs Café heeft meer dan 500 zitplaatsen, een prima keus van eten & drinken en ligt in het hart van de beurs. Hier is het de hele dag gezellig. Ook dit jaar.

» Meer over het programma

Nieuwsbrief

STAY UP TO DATE
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang in de aanloop naar de beurs een aantal e-mails met het allerlaatste beursnieuws.

Meld je aan

Social media

Volg de BouwBeurs op social media en blijf actief betrokken bij BouwBeurs!

Praktische info

BouwBeurs is de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Om het jaar tonen exposanten het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten. In één dag ben u weer helemaal op de hoogte.

Wanneer?    4 - 8 februari 2019
Waar?   Jaarbeurs in Utrecht

 

 

Lees verder

Exposanten

Boels
Axa
Axa
Axa
Axa